Over ons

Student en Overheid is een jonge organisatie, geboren uit eigen ervaringen, met als doel om studenten te helpen aan een bijbaan bij de Overheid. Waarom? Om overheid en student al in een vroeg stadium kennis met elkaar te laten maken. Overheden komen op deze manier vroeg, en op een andere manier dan tijdens een stage, in aanraking met potentieel talent en studenten doen op deze manier werkervaring op binnen de overheid en bouwen daarmee direct aan hun netwerk en cv.

 

Wij geloven dat de filosofie van Student en Overheid net even anders is dan die van een regulier uitzendbureau. Omdat onze drijfveer onze passie voor de Overheid is en wij uit ervaring weten wat student en overheid bindt.  


Partners

Om een goede springplank te bieden, werken wij sinds 2018 samen met Kenonz. Kenonz (www.Kenonz.nl) is een bekend gezicht binnen de overheid, maar ook bij woningbouwcorporaties en in de zorg. Net als Student en Overheid staat Kenonz bekend om de persoonlijke aanpak. Met Kenonz zien wij een samenwerkingspartner waarmee we student en werkgever nog beter kunnen helpen in het vinden van de juiste match.